ถึกใจหลาย งานตา งานดั้ง งานหน้าอก งามจัดเต็ม ที่ ดีอาเค

สบายดี สู สุดาเด้อ มื้อนี้สุดาสิมาเว้าประสบกานฮื้อสุดาไปเฮ็ดศัลยกรรมที่ DRK สุดาเองได้ฮับตำแหน่งนางงามจากนครหลวงเวียงจันทน์ อันดับ 3 ปี 2017 ค่ะ

สุดาเที่ยวไปเที่ยวมากรุงเทพอยู่บ่อยก็ได้โอกาสแวะมาใช้บริการเริ่มจากเฮ็ดผิวหน้า เลเซอร์ รู้จัก DRK เพราะว่าหมู่ที่ฮู้จักกันกะบินมาเฮ็ดอยู่หม่องนี่

เริ่มจากเฮ็ดผิวหน้าก็ได้ฮับแรงกดดันหลาย เลยอยากเฮ็ดศัลยกรรมขึ้นมาบัดดล คนก็เข้ามาที่ DRK มักหลายคือกันเด้อ สุดาก็ปรึกษาคนรู้ก็พาเข้ามาพบท่านหมอนี่แหละ 3 อย่างที่สุดาอยากเฮ็ดหลาย ตา แปรดั้ง ละกะหน้าอก บอกก่อนเลยว่าสุดาเองบ่เคยเฮ็ดหยังมาก่อนนอกจากทำดั้ง เริ่มที่ตาสุดาก่อนเลยที่อยากเฮ็ดเพราะว่าตาสุดา มันชั้นเดียว บ่งาม เวลาแต่งหน้าออกมากะบ่ค่อยงาม สุดาออกงานหลายทืออยู่จะให้มานั่งติดสติกเกอร์ก็ ติดงามมั่ง บ่งามมั่ง เลยเฮ็ดเอาส่ะ

แปดั้ง สุดาก็เคยเฮ็ดมาละ แต่ก็แค่ทือเดียวนี่แหละ ที่แปก็ดั้งเอียง ถ้าไม่เบื่งแท้ก็จะไม่ค่อยงามเท่าไหร่ อยากสวยสู้สูหมู่ๆๆเขา ก็แปดั้งทือใหม่ คงสิเวิคน่าดู ละเห็นว่าที่นี่เฮ็ดดั้งแบบซิลิโคนเหลาคือเป็นซิลิโคนของเราเองบ่คือแบบทั่วไป ท่านหมอก็จะเหลาดั้ง

และหน้าอก มีอยู่น้อยยยยนึง 555555

เริ่มจากแปดั้งกับจมูกเที่ยวเดียวกันฮันแหละ ตาของสุดาท่านหมอก็เฮ็ดแบบแผลสั้น เลเซอร์ ท่านหมอก็เว้าว่าตาข่อยยังบ่แก่มาก อายุยังน้อยก็บ่ต้องเฮ็ดอะไรให้หลายเอาตามธรรมชาติ นิดหน่อยก็งามหลายอยู่ ข่อยก็ว่าตามนั้นสวยก็สวยเด้อ แปดั้งท่านหมอก็วัดดั้งข่อยเอากระดาษแปะจมูกขีดเขียนๆตัดไป ท่านหมอก็เว่าว่าดั้งก็แปคือเก่าคือบ่เฮ็ดสูง แต่บ่เฮ็ดให้ตรงบ่ปัดบ่เอียง ซิลิโคนเหลาของข่อยนี่แหละ บ่เว้าหลายก็เฮ็ดโลดเด้อหมู่ ก่อนสิเฮ็ดเข้าผ่าตัด

ตอนผ่าตัดเจ็บบ่ เว้าเลย บ่เจ็บ เพราะว่าคุณหมอสิฉีดยาชา แต่กะฮู้โตตอนเฮ็ดเบิ้ด แต่บ่เจ็บ บ่ปวดหยังเลย หลังจากเฮ็ดเส็ด ท่านหมอกะมาเบิ่งอาการ ละปล่อยโตกลับได้ค่ะ เบรคก่อน.. หลังจากตาและดั้งเข้าที่ได้ 3 วันแล้ว ต่อไปกะฮอดคิวเฮ็ดหน้าอก อย่างที่เว้าไป ว่าต้องไปผ่าตัดที่โรงหมอเพื่อความปลอดภัย ที่ดีอาเคดีหลาย ห้องพักกะวีไอพี ตรวจร่ายกายอย่างละเอียด พอฮอดเวลาผ่ากะหลับเลย บ่ฮู้สึกหยังเพราะมีคุณหมอดมยา มาดมให้เจ้าของสลบ ตื่นมากะหน้าอกใหญ่แล้ว 5555 ของสุดาเป็นผ่าตัดใต้กล้ามเนื้อ จึงบ่เจ็บแฮง เลือดก็แทบบ่ออกตอนผ่าตัด (อันนี้ท่านหมอบอกเลยค่ะ) นอนพักโรงหมอ 1 มื้อ มื้ออื่นก็กลับมาพักที่บ้านได้

ท่านหมอก็มา follow up เปลี่ยนผ้าที่รัดเป็นเสื้อในซัพพอตหน้าอก

หลังเฮ็ดไป 5 มื้อค่ะ แผลที่ตาเนียนอีหลี แทบบ่เขียว บ่ช้ำ ดั้งก็บ่ค่อยบวม

ครบ 7 มื้อ มาให้ท่านหมอเบิ่งอาการ และตัดไหม ส่วนหน้าอก บ่ ต้องตัดท่านหมอเฮ็ดแบบซ่อนไหมแผลคืองามดีหลายโพดด