ถึกใจหลาย งานตา งานดั้ง งานหน้าอก งามจัดเต็ม ที่ ดีอาเค

สบายดี สู สุดาเด้อ มื้อนี้สุดาสิมาเว้าประสบกานฮื้อสุดาไปเฮ็ดศัลยกรรมที่ DRK สุดาเองได้ฮับตำแหน่งนางงามจากนครหลวงเวียงจันทน์ อันดับ 3 ปี 2017 ค่ะ

สุดาเที่ยวไปเที่ยวมากรุงเทพอยู่บ่อยก็ได้โอกาสแวะมาใช้บริการเริ่มจากเฮ็ดผิวหน้า เลเซอร์ รู้จัก DRK เพราะว่าหมู่ที่ฮู้จักกันกะบินมาเฮ็ดอยู่หม่องนี่

เริ่มจากเฮ็ดผิวหน้าก็ได้ฮับแรงกดดันหลาย เลยอยากเฮ็ดศัลยกรรมขึ้นมาบัดดล คนก็เข้ามาที่ DRK มักหลายคือกันเด้อ สุดาก็ปรึกษาคนรู้ก็พาเข้ามาพบท่านหมอนี่แหละ 3 อย่างที่สุดาอยากเฮ็ดหลาย ตา แปรดั้ง ละกะหน้าอก บอกก่อนเลยว่าสุดาเองบ่เคยเฮ็ดหยังมาก่อนนอกจากทำดั้ง เริ่มที่ตาสุดาก่อนเลยที่อยากเฮ็ดเพราะว่าตาสุดา มันชั้นเดียว บ่งาม เวลาแต่งหน้าออกมากะบ่ค่อยงาม สุดาออกงานหลายทืออยู่จะให้มานั่งติดสติกเกอร์ก็ ติดงามมั่ง บ่งามมั่ง เลยเฮ็ดเอาส่ะ

แปดั้ง สุดาก็เคยเฮ็ดมาละ แต่ก็แค่ทือเดียวนี่แหละ ที่แปก็ดั้งเอียง ถ้าไม่เบื่งแท้ก็จะไม่ค่อยงามเท่าไหร่ อยากสวยสู้สูหมู่ๆๆเขา ก็แปดั้งทือใหม่ คงสิเวิคน่าดู ละเห็นว่าที่นี่เฮ็ดดั้งแบบซิลิโคนเหลาคือเป็นซิลิโคนของเราเองบ่คือแบบทั่วไป ท่านหมอก็จะเหลาดั้ง

และหน้าอก มีอยู่น้อยยยยนึง 555555

เริ่มจากแปดั้งกับจมูกเที่ยวเดียวกันฮันแหละ ตาของสุดาท่านหมอก็เฮ็ดแบบแผลสั้น เลเซอร์ ท่านหมอก็เว้าว่าตาข่อยยังบ่แก่มาก อายุยังน้อยก็บ่ต้องเฮ็ดอะไรให้หลายเอาตามธรรมชาติ นิดหน่อยก็งามหลายอยู่ ข่อยก็ว่าตามนั้นสวยก็สวยเด้อ แปดั้งท่านหมอก็วัดดั้งข่อยเอากระดาษแปะจมูกขีดเขียนๆตัดไป ท่านหมอก็เว่าว่าดั้งก็แปคือเก่าคือบ่เฮ็ดสูง แต่บ่เฮ็ดให้ตรงบ่ปัดบ่เอียง ซิลิโคนเหลาของข่อยนี่แหละ บ่เว้าหลายก็เฮ็ดโลดเด้อหมู่ ก่อนสิเฮ็ดเข้าผ่าตัด

ตอนผ่าตัดเจ็บบ่ เว้าเลย บ่เจ็บ เพราะว่าคุณหมอสิฉีดยาชา แต่กะฮู้โตตอนเฮ็ดเบิ้ด แต่บ่เจ็บ บ่ปวดหยังเลย หลังจากเฮ็ดเส็ด ท่านหมอกะมาเบิ่งอาการ ละปล่อยโตกลับได้ค่ะ เบรคก่อน.. หลังจากตาและดั้งเข้าที่ได้ 3 วันแล้ว ต่อไปกะฮอดคิวเฮ็ดหน้าอก อย่างที่เว้าไป ว่าต้องไปผ่าตัดที่โรงหมอเพื่อความปลอดภัย ที่ดีอาเคดีหลาย ห้องพักกะวีไอพี ตรวจร่ายกายอย่างละเอียด พอฮอดเวลาผ่ากะหลับเลย บ่ฮู้สึกหยังเพราะมีคุณหมอดมยา มาดมให้เจ้าของสลบ ตื่นมากะหน้าอกใหญ่แล้ว 5555 ของสุดาเป็นผ่าตัดใต้กล้ามเนื้อ จึงบ่เจ็บแฮง เลือดก็แทบบ่ออกตอนผ่าตัด (อันนี้ท่านหมอบอกเลยค่ะ) นอนพักโรงหมอ 1 มื้อ มื้ออื่นก็กลับมาพักที่บ้านได้

ท่านหมอก็มา follow up เปลี่ยนผ้าที่รัดเป็นเสื้อในซัพพอตหน้าอก

หลังเฮ็ดไป 5 มื้อค่ะ แผลที่ตาเนียนอีหลี แทบบ่เขียว บ่ช้ำ ดั้งก็บ่ค่อยบวม

ครบ 7 มื้อ มาให้ท่านหมอเบิ่งอาการ และตัดไหม ส่วนหน้าอก บ่ ต้องตัดท่านหมอเฮ็ดแบบซ่อนไหมแผลคืองามดีหลายโพดด

ผ่านไป 10 มื้อค่ะ แต่งหน้าใสๆ ตากะงามคัก ดั้งกะงามแฮง สุดามักหลายอีหลี

15 มื้อค่ะ บ่ต้องกรีดอายไลน์เนอร์หนาๆเลยค่ะ

มาทำแผลใต้ราวนมจักหน่อย ตอนเปิดออกมา สุดาร้องว๊าวเลยค่ะ แผลเล็ก เนียนงาม บ่เป็นฮอยตะเข็บ

หลายคนเป็นตากังวลว่าหลังเฮ็ดหน้าอกไป สิดนบ่ กว่าสิออกไปใช้ชีวิตได้ตามปกติ เว้าเลย บ่ดนเลยค่ะ หลังสุดาเฮ็ดไปประมาณครึ่งเดือนกะบินไปเลาะต่อเลย บ่เปนหยัง ดั้งใหม่ ตาใหม่ ข่อยงามบ่ะ 55555

เลาะเพลิน ใส่เสื้อผ้าได้มั่นใจเจ้าของแล้ว หน้าอกคือเบิ่งแล้วมีหยัง เย้ๆๆๆ