top of page

เฮ็ดตากะคางกับ DRK ออกมางามหลาย คือดีอิหลี


สบายดี !! ข้าเจ้าชื่อ แคท อยู่สปป.ลาว มื้อนี้สิมารีวิวศัลยกรรมคาง ละกะ ตา จะพยายามเล่าเป็นภาษาไทย จะได้เข้าใจกัน 55555

คือปกติ ข้าเจ้าเป็นคนฮักเลื่องความงามอยู่แหล่วว ผู้หญิงเนาะ กะอยากงามเบิ้ดทุกคน ข้าเจ้าก็พยายามหาเบิ่งเอาในเน็ต ว่าที่ไหนมันเฮ็ดละออกมางามบ้าง จนมาเจอที่ DRK Beauty Clinic กะเลยกดไลท์เพจ ละกะติดตามตลอด ก็เห็นแต่ละคนออกมางามหลาย คุณหมอกะเฮ็ดดีแท้ ฝีมือดี

จนวันนึงตัดสินใจ ไลน์มาเว้านำเจ้าหน้าที่ กะปรึกษาเลื่องตา เลื่องคาง คือเลื่องตามันมีปันหาตรงที่มีชั้นตาอยู่แหล่ว แต่มันเบิ่งบ่ชัด คือข้าเจ้าฮู้สึกมันบ่งาม อยากให้มันเป๊ะกว่านี้ ส่วนคางเป็นคนคางตัด เวลาแนมมาทีกะบ่งาม หน้ามันเหลี่ยมๆ มันบ่เรียว แหกตาทีกะต้องจิกคางตลอดเลย กะเลยปรึกษาเจ้าหน้าที่

จากนั้นพอได้มื้อ ได้หยัง กะจองตั๋วละบินมาเลย ถามว่าตื่นเต้นบ่ ตอบเลยว่าตื่นเต้น แต่กะอยากงาม อยากงามแบบปลอดภัยนำ บ่มีอันตราย

พอมาถึงคลินิก โอ้โหหห !!! คือใหญ่หลาย งามหลาย สะอาดแท้ เจ้าหน้าที่กะบริการดี คำเว้ากะดี พอกรอกประวัติเส็ด กะไปพูดคุยกะคุณหมอ เพิ่นก็ใจดี๊ดี อธิบายเบิ้ด ว่าอย่างตา จะเปิดแผลด้วยเทคนิกเลเซอร์ จะทำให้บวมน้อย ช้ำน้อย แผลเนียนกริบออกมางาม

ส่วนคางเพิ่นก็จะเสริมด้วยซิลิโคนของเมกาที่ดีไซน์เอง ที่สำคัญที่นี่มีเทคนิกเฉพาะคือล็อกสกรู จั๋งได๋กะบ่เบี้ยว คือมักตรงนี้

พอได้เว้านำกันเส็ด กะตัดสินใจเฮ็ดเลย ถ่าบ่ได้ ไหนๆกะบินแหล่ว

ข้ามมาตอนผ่าตัดเลยเด้อ ถามว่าเจ็บบ่ ตอบเลยบ่เจ็บ แค่รู้สึกจี๊ดๆ ตอนฉีดยาชา นอกนั้นคือบ่เจ็บ แต่กะฮู้สึกเจ้าของอยู่ ว่าคุณหมอกำลังเฮ็ดอีหยังเพราะเพิ่นกะคอยอธิบายตลอด

หลังจากเฮ็ดเส็ด กะพักฟื้นต่ออีกจักหน่อยดูอาการ พอเรียบร้อยก็กลับบ้านได้

ต่อไปจะเป็นรูปหลังเฮ็ด เป็นภาพโดยรวมว่าออกมางามขนาดไหน 55555

สำหรับข้าเจ้าเด้อ มักหลาย พอใจหลาย คือคุณหมอเฮ็ดเก่งหลาย ออกมาบ่ช้ำ บ่บวม มีบ้างนิดหน่อยเป็นธรรมดา แต่งามสมคำร่ำลือ งามคือในเพจเล้ยยยย บ่แปลกใจใครๆก็ว่าที่ DRK Beauty Clinic เฮ็ดศัลยกรรมดี

กลับมาถึงปากเซ กะมีแต่คนมาถาม ว่าไปเฮ็ดหยังมา คืองามแท้ ข้าเจ้ากะแนะนำไป บอกเลยว่าคุ้มค่าลาคามาก คือบ่แพง คุณภาพกะดี ห้องปาดกะสะอาด เจ้าหน้าที่กะใจดี คอยติดตามถามอาการตลอด ที่สำคัญคุณหมอที่นี่เก่งสุดยอดแล้ว

ใครอยากงามคือข้าเจ้า กะไปติดต่อสอบถามหลือไปเบิ่งเอาในเพจ DRK Beauty Clinic รับรองบ่ผิดหวัง

หากรีวิวครั้งนี้มีอิหยังผิดพลาด ก็ให้อภัยเด้อ พยายามพิมภาษาไทยแหล่ว .... สบายดี

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
bottom of page