top of page

ສະບາຍດີ ... เฮ็ดดั้งใหม่+ผ่าตัดลดแก้มที่ DRK ออกมาคืองามหลาย

ສະບາຍດີ น้องเป้ จาก The Wow Lao

มื้อนี้สิมารีวิวที่ได้มาเฮ็ดศัลยกรรมที่ DRK Beauty Clinic

ก่อนอื่นต้องบอกว่าเข้ามาละประทับใจหลาย ทั้งที่ตอนแรก บ่ได้เห็นพนักงานอยู่นี่ บ่ได้เห็น หมอ เห็นพยาบาลหลายๆคน เห็นแต่แบบภาพลักษณ์ข้างนอก มันรู้สึกโอเคอ่ะ อยากเข้าไปเฮ็ดแล้ว อ่ะ แต่กะยังบ่ฮู้ว่าสิเฮ็ดอิหยัง

สำหรับเคสเป้เนาะ คือเข้ามาแล้ว คุณหมอกะให้แก้ดั้ง (แก้จมูก) เพราะว่าดั้งเก่าที่มีอยู่มันสั้น เนาะ เพราะว่าเป็นคนที่ดั้งสั้นอยู่แล้ว อีกอย่างกะจะเห็นซิลิโคนอยู่บนหัวคิ้ว มันจะเป็นรอยตัด คุณหมอ ก็บอกว่าจะแปลงให้ ให้ออกมามีมิติเข้ากับรูปหน้า เบิ่งแล้วก็บ่หลอก

แล้วที่เป้มักที่สุดกะคือ ซิลิโคนที่หมอเฮ็ดให้ จะบ่แมนซิลิโคนสำเร็จรูป แต่จะเป็นซิลิโคนที่ หมอเบิ่งจากรูปหน้าเฮา วัดจากโครงหน้าทุกส่วนเลย บ่แมนเบิ่งแต่ดั้ง เบิ่งคิ้ว เบิ่งโหนก เบิ่งคาง ให้มันเข้ากันสมบูรณ์ให้หมด และหมอจะเฮ็ดซิลิโคนตัวนี้ออกมาแบบเหลาสดๆ เพื่อเฮาคนเดียว มีคนเดียวในโลก บ่แมนซิลิโคนสำเร็จรูปที่เอามาละกะใส่เลย แต่ก่อนหน้านั้นที่เป้เคยเฮ็ดมันเป็น ซิลิโคนสำเร็จรูป พอถึงเวลาเป้กะเข้าห้องปาด (ห้องผ่าตัด) คุณหมอก็ฉีดยาชาให้ ตอนเฮ็ดกะบ่รู้สึกเลยค่ะ คุณหมอก็อธิบายตลอดเลย คือดีหลาย ใครว่าแก้จมูกจะเจ็บหลาย มาที่นี่เลย คือคุณหมอมือเบา หลาย เฮ็ดบ่เจ็บ กะลังแก้ดั้งแล้ว บ่ย่านเลย

พอเฮ็ดดั้งเส็ด กะเฮ็ดผ่าตัดลดแก้มต่อเลย เพราะคุณหมอบอกว่าเป้มีแก้ม ต้องเอาออกจัก หน่อย บ่ต้องสงสัยกันเด้อ เฮ็ดศัลยกรรมพร้อมกันได้ ตอนผ่าตัดลดแก้ม คุณหมอกะให้เป้อ้าปาก ละกะฉีดยาชา ก่อนจะลงมีด บอกเลยบ่เจ็บคือ ตอนเฮ็ดจมูกคือกัน พอตอนคุณหมอเอาไขมันออกมาได้ กะให้เป้เบิ่ง โอยยย คือเป็นก้อนเหลืองๆ 55555

ไขมันเป็นก้อนเลย บ่ต้องย่านเด้อ 5555

พอเฮ็ดเส็ด กะออกมาพักฟื้น เอื้อยพยาบาลกะให้เป้ประคบน้ำแข็ง ละก็พันหน้าไว้ เพื่อให้ ดั้งหายบวม ละกะให้หน้าเข้ารูป

ถ้าถามเป้ว่าดังช้ำบ่ บ่ช้ำเลย แต่ถ้าถามว่าบวมบ่ ก็จะเริ่มบวมมื้อที่ 2 แต่พอมื้อที่ 3 ไปแล้ว ก็ออกไปใช้ชีวิตได้ตามปกติเลย แต่งหน้าได้ ออกไปข้างนอกได้ กินข้าวกินอีหยังได้ปกติเลย บ่ ได้มีอาการหน้าบวม หน้าช้ำ ตาแดง เป้ว่าเฮ็ดดั้งที่ DRK โอเคเลย บ่มีหยังที่ทำให้รู้สึกตาย่าน พอเฮ็ดบ่ตาย่าน เฮ็ดละงาม เฮ็ดละกะมั่นใจขึ้น ดั้งเป้ หลังเฮ็ดไป 7 มื้อ

เป้ต้องบอกเลยว่าประทับใจที่นี่หลายยยย พยาบาล หมอ พนักงานที่นี่ทุกคน เทคแคร์ดูแล เฮาดีทุกอย่าง รู้สึกแบบ เฮ็ดให้เรารู้สึกคือคนที่วิเศษ เวลาย่างเข้ามาแล้วรู้สึกคือครอบครัวเดียวกันเลย

เป้อยากขอเชิญชวน พี่น้องชาวลาวอ่ะเนอะ มาเฮ็ดความสวยความงาม ที่ DRK เพราะว่าเป้ได้เฮ็ด แล้วประทับใจหลาย เชื่อว่าทุกคนที่มาก็ต้องประทับใจหลายคือกัน เพราะว่าที่ DRK บ่คือคลินิกอื่น คือที่ นี่เป็นครอบครัวเดียวกันเลย ความสะอาด ความปลอดภัยเป็นอันดับ 1

เฮ็ดมา 14 มื้อแล้ว คืองามหลาย เป้กะแนะนำคนรอบข้าง ให้มาเฮ็ดที่ DRK กัน

แตกต่างกันบ่ล่ะ หลังเฮ็ดดั้งใหม่ คืองามหลายยยย

มัก The Wow Laos กะมัก DRK Beauty Clinic ด้วยเด้อออ

สุดท้ายนี้เป้ฝากเชียร์ ฝากติดตามผลงานของเป้เด้อ กดมักได้เลยใน IG : poupay_ldv

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
bottom of page